Ik Hou Van Sint En Piet Show Castricum

Sinterklaas arriveerde op 17 december in Roermond, maar wist ook de weg naar Castricum te vinden. Voor een gezelschap van 50 kinderen verzorgden wij een onvergetelijke show!

Het was een stukje rijden, maar toen we om 12 uur het witte kerkje van Landgoed Duin en Bosch in zicht hadden, wisten we al dat het een mooie middag ging worden. Een prachtige locatie voor het Ik Hou Van Sint en Piet kinderfeest! Om klokslag 2 uur begon de show met een kleine warming up, zodat de kinderen en pieten los genoeg waren om aan de Ren Je Rot show deel te nemen.
In 4 rondes van ieder 2 kennisvragen en 1 muziekvraag, zijn we in ruim 3 kwartier prima opgewarmd om sinterklaas te verwelkomen. De kinderen genoten duidelijk van de vragen, de muziek waar ze heerlijk op konden springen en waarbij ze heerlijk mee konden zingen en de aanwezigheid van de pieten.

Gelukkig was Sinterklaas rond 3 uur al gevonden, zodat er nog voldoende tijd was om de goedheiligman te groeten, de tekeningen af te geven en om vragen te stellen.

Wat hebben we er samen een mooi feest van gemaakt! Graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Senne Malestein
    29 november 2012 om 21:53

    Het was een geweldige middag voor de kinderen! Van begin tot eind hebben de kinderen geboeid staan kijken en meegedaan. De tijd vloog voorbij en voor ze het in de gaten hadden, was Sinterklaas gearriveerd!
    Jeroen en Manon Bedankt