Ik Hou Van Sint en Piet Quiz en Spelshow Hilversum

5 december, de dag van het grote sinterklaasfeest. Met de Ik Hou Van Sint en Piet Quiz en Spelshow hebben we er zeker een mooi feest van gemaakt op het Mediapark in Hilversum!

Om het superdrukke Sinterklaasseizoen goed met het team af te sluiten, werd Pop-Up Uitjes ingevlogen. Met de speciale editie vol met gepersonaliseerde vragen en opdrachten, beloofde het een fantastische middag te worden. Ook wij waren vol spanning hoe de middag zou gaan verlopen want iedereen kwam rechtstreeks van de werkplek, met het hoofd nog vol bij het werk, zo de sfeervol aangeklede ruimte binnengelopen. Maar al bij binnenkomst werd duidelijk dat deze middag niet mis kon gaan, wat een gezellig en enthousiast team zijn jullie! Met 2 spelrondes vol met Sinterklaasmuziek, Pietenopdrachten, Roddelrijmpjes en natuurlijk de nodige humor en gezelligheid vloog de tijd voorbij. De teams waren aardig aan elkaar gewaagd en de scores gingen dan ook redelijk gelijkop. Aan het eind van de Sint en Piet Quiz hadden we dan toch een winnen team: Team Rood met 65 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 62 punten en tot slot Team Wit met 47 punten.
Het was ontzettend mooi om te zien hoe jullie in deze korte tijd die we hadden zo om konden schakelen en er samen met ons een fantastische Ik Hou Van Sint en Piet Quiz en Spelshow van gemaakt hebben in Hilversum! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Liesbeth
    5 december 2022 om 22:01

    Het was echt een feestje! Bedankt voor de top-organisatie en gezelligheid!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder