Ik Hou Van Sint en Piet Personeelsuitje

Als je op 4 december je personeelsuitje organiseert, is het eigenlijk bijna vanzelfsprekend dat je de Ik Hou Van Sint en Piet show van het Pop-Up Uitjes team boekt! En zo waren we vandaag te gast met onze “Huiskamershow” bij De Haan Group in Kaatsheuvel.

Met een Brabants kwartiereke vertraging (Sorry πŸ™ ) konden we deze bijzondere editie starten. Bijzonder omdat we in deze knusse huiskamer stonden, bijzonder omdat het de avond voor pakjesavond is en we daarbij de Ik Hou Van Sint En Piet show konden spelen en bijzonder omdat we een bijzonder enthousiast publiek hadden! En met al die gezellige mensen speelden we een gezellige show waarbij er vragen over Sint en Piet voorbij kwamen en er geroddeld werd uit het grote boek van Sinterklaas, dat we speciaal voor deze avond mochten lenen. De avond vloog voorbij waarbij door alle drie de teams flink gescoord werd. En ja, het ene team scoorde wat meer dan het ander, maar bij de finale was alles nog mogelijk. Even kon team rood aan de overwinning ruiken, maar het was toch team blauw dat met de overwinning naar huis ging met 83 punten. Team wit eindigde als tweede met 72 punten en tot slot team rood met 63 punten.
Dames en heren, het was een fantastische Ik Hou Van Sint en Piet spelshow! Heel veel plezier met het vieren van Sinterklaas en pakjesavond op 5 december en graag tot ziens! Laat onder de foto’s even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Kristel
  5 december 2018 om 13:31

  Super gezellige avond!! En een top team, team blauw de winnaar!! Met een mooie prijs naar huis. Fijne Sinterklaasvond allemaal!

 • pedro
  6 december 2018 om 08:05

  top geregeld zeker voor herhaling vatbaar ondanks de tweede plaats een heerlijke avond gehad.

  bedankt voor de gezelligheid

 • Heleen
  8 december 2018 om 10:16

  Het was een geweldige avond met leuke mensen.
  Echt een aanrader voor iedereen, mooi spel en dan ook nog als 1e eindigen met je team😘

 • Gerda
  9 december 2018 om 10:02

  Bedankt voor de super leuke avond! Iedereen was enthousiast, er is nog veel over nagepraat.
  Een echte aanrader!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder