Ik Hou Van Sint en Piet Kids Show Hazera

Sinterklaas is weer in het land en met alle kinderen van Hazera zou Sinterklaas op pakjesboot 21 samen een rondvaart door de Biesbosch gaan maken. Om klokslag 2 uur vertrok de rondvaartboot van de Zilvermeeuw, maar waar was sinterklaas nu? De Pieten waren gelukkig in grote getalen nog net op tijd op de boot gesprongen en gelukkig stond het Ik Hou Van Sint en Piet team al klaar om er samen met de kids en ouders een gezellige middag van te maken!

Nadat de armen, schouders en benen losgemaakt waren met wat gezellige sinterklaasliedjes kon de Ren Je Rot show beginnen. Na het spelen van de eerste ronde, waren we het er samen toch wel over eens dat er nog iemand ontbrak: SINTERKLAAS! Nadat hoofdpiet met het idee was gekomen om de Sint te gaan zoeken, gingen alle kinderen samen met de pieten een masale zoektocht houden op de boot. En met succes! De Sint zat zelf achter het roer de pakjesboot te besturen! Na een warm onthaal van de Goedheiligman op het benedendek konden de volgende rondes van Ik Ren Je Rot gespeeld wonnen met de legendarische woorden van de Sint: Rrrrrren jjjjjeeeeee RRRRRRRRRRRROOOTTT! De kids hebben er samen met de Pieten een top-middag van gemaakt met prachtige dansjes, de mooiste tekeningen voor sinterklaas en natuurlijk de enthousiaste deelname aan de Ik Hou Van Sint en Piet show!

Wij wensen alle kinderen een hele fijne sinterklaastijd toe en wie weet dat we elkaar nog eens tegenkomen met één van de andere Ik Hou Van Brabant spelshows!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder