Ik Hou Van Polen voor Vetipak Veghel

Toen Vetipak met de vraag kwam of het Ik Hou Van Brabant team ook een Ik Hou Van Polen variant kon maken voor de mix van Poolse en Nederlandse werknemers die bij het bedrijf werken, hoefden we niet lang na te denken. Alle Poolse kennisbronnen werden aangeboord en met de hulp van tolk Asia hebben we weer een prachtige show neergezet!

De mix van Brabantse hits, afgewisseld met Poolse nummers deed het goed. Ook de logo’s van Poolse wodka tussen Bavaria en BrabantWater zorgden voor een leuke variatie. Het blauwe team nam al snel de leiding, omdat het rad hen gunstig gezind was vandaag! Tot 3 keer toe bleef het rad op de ’10’ steken, waardoor de puntentelling hard steeg.
Het witte team wist bij de benaderingvragen wel de nodige punten te scoren, maar helaas leverden deze per stuk maar 1 punt op. Na de pauze kwam het rode team nog aardig op stoom, zodat ze nog even konden proeven van de koppositie. Uiteindelijk was het toch het blauwe team dat met 96 punten met de overwinning naar huis ging. Het rode team haalde 91 punten en het witte team bleef helaas steken op 57 punten.

Iedereen ontzettend bekend voor jullie deelname en we hopen nog vele Ik Hou Van Polen shows te mogen spelen!

Laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Dziękujemy i do widzenia

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Germie de Graaff
  15 maart 2013 om 21:52

  Hallo Manon en Man(sorry weet je naam niet meer),

  Het begon een beetje rustig maar naar een paar leuke vragen en liedjes kwam het echt los.
  Ook de poolse mensen waren bloedje fanatiek!!!!

  Bedankt voor de KEI leuke middag!

  Zeker nog een keer voor herhaling vatbaar!!!

  Ps. Blauwe Team…… Gefeliciteerd met de overwinnig!!!

  Groeten Germie

 • Asia / Joanna Sapala
  16 maart 2013 om 10:52

  Hoi Manon en Jeroen! Bedankt voor een super leuk feestje! 🙂 De combinatie van Brabantse en Poolse spelletjes, liedjes, logo’s is prima gelukt! Mijn Poolse collega’s vonden dat leuk en we hebben veel gelachen. Dat was mijn laatste Brabantse feest, omdat ik binnenkort voor goed naar Polen ga, daarom vond ik dat persoonelijk nog meer emocioneel. Bedankt ook aan mijn Vetipak – collega’s voor hun organisatie 🙂 Houdoe!