Ik Hou Van Pantein-Vivent bij De Toren Dinther

Ik Hou Van Pantein-Vivent, dat was vandaag het thema! 180 vrouwen en 1 man speelden bij De Toren in Dinther deze unieke editie van de Ik Hou Van Brabant spelshow met een vleugje kraamzorg en een vleugje kerst! Het was een flinke groep, maar de gezelligheid en het fanatisme was er zeker niet minder om!

Bij binnenkomst wisten we eerlijk gezegd ook nog niet wat we van de avond moesten verwachten! 180 kraamverzorgsters die elkaar zo maar af en toe zien, hebben natuurlijk flink wat bij te beppen. Toen de magen gevuld waren, konden we om half 9 beginnen met een show waarover nog wel even nagepraat zal worden. In 3 teams streden de teams om de overwinning. Het witte team nam al snel de koppositie in, maar het rode en blauwe team wisten toch nog goed te volgen. Na de pauze had het blauwe team het licht gezien en ging er als een speer vandoor en liet het rode team ver achter zich. De dames van het witte team maakten het nog even spannend, want tot en met de laatste vraag was elke einduitslag nog mogelijk.
De eer ging dan toch naar het blauwe team, want zij gingen met de overwinning naar huis met 114 punten, gevolgd door het witte team met 88 punten en last but not least het rode team met 47 punten!
Iedereen ontzettend bedankt voor jullie deelname! Hele fijne feestdagen en een skon 2014! Wij zouden het erg leuk vinden als je onder de foto’s nog even een reactie achterlaat!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • corry drieszen
  17 december 2013 om 14:55

  Leuke avond mooi gevarieerd en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.

 • dimphie combee
  17 december 2013 om 18:18

  Het was Geweldig! groetjes dimphie

 • Anke Hellings
  17 december 2013 om 22:00

  Super gezellig!!!!! Bedankt en voor iedereen fijne feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar! !

 • Wilma Spijker
  18 december 2013 om 09:35

  Het was een geslaagde avond hele fijne feestdagen!!!!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder