Ik Hou Van Maaswaal in Wijchen

Vandaag speelden we een mix van Ik Hou Van Holland en Ik Hou Van Kerst en hebben deze Ik Hou Van Maaswaal College genoemd. Het werd een flinke strijd tussen 3 teams van collegae, nou ja, met name een strijd tussen 2 teams…

Het ging al mis toen de captain van Team Wit, Gé, te laat kwam. Team Rood en Blauw roken direct hun kansen en liepen gelijk een punt of 20 uit. Of het nou om liedjes raden ging, bekende Nederlanders of merken, aan alle kanten liepen team rood en blauw uit. En gelukkig zouden leraren geen leraren zijn, als er niet keer op keer de nodige discussie ontstond. Gelukkig zijn wij wel wat gewend, hebben wij altijd gelijk, en maakt het ons niet uit welk team er wint!

In de pauze werd er nog flink wat geveild voor het Serious Request glazen huis dat in de school gevestigd is (kijk ook nog even snel op www.seriousrequestwijchen.nl). Helaas bleven de biedingen wat achter, maar voor een mooie taart van de taartenbakker van Heel Holland Bakt heeft het Ik Hou Van Brabant team natuurlijk een mooi bedrag gedoneerd!

Na 2 spelrondes was dit de einduitslag:
1. Team rood met 80 punten
2. Team blauw met 56 punten
3. Team wit met 43 punten

Laat je onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een heel gezond en succesvol 2015!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Maaike
    18 december 2014 om 23:46

    Was gezellig! Echt een leuke sfeer ipv alleen maar wat eten en gezellig praten waren we nu echt actief gezellig bezig!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder