Bedrijfsuitje Cello bij Jan van Erp

Jan van Erp was deze avond het toneel van het bedrijfsuitje van een nieuwe groep Cello medewerkers. Jullie waren niet de eerste afdeling van Cello, en hopelijk ook niet de laatste, die de Ik Hou Van Brabant spelshow hadden geboekt. Aansluitend aan werktijd stond rond half 9 een heerlijk buffet gereed, maar om ruim 9 uur was het dan toch echt tijd om van de stoel te komen om in 3 teams tegen elkaar de strijd op te nemen!

Terwijl de eerste editie van “The Winner Is…” op SBS6 wordt uitgezonden, strijden het rode, witte en blauwe team om de winst van de Ik Hou Van Brabant spelshow. Al snel ging het blauwe team met ruime voorsprong aan kop, terwijl het rode team nog lang op 0 pungen bleef steken. Gelukkig werden er verschillende onderdelen gespeeld en zagen het rode en witte team kans om toch wat punten bij elkaar te sprokkelen.
Met het afscheid van Nikki en Henny en het 12,5 jarig jubileum van Femke konden we vol goede moed de tweede helft in. Ook hier bleef het blauwe team dominant en ging er dan ook met de hoofdprijs vandoor. De einduitslag is als volgt:

De eerste plaats: Het blauwe team met 58 punten
De tweede plaats: Het rode team met 53 punten
De derde plaats: Het witte team met 20 punten

Bedankt voor jullie enthousiasme!