Ik Hou Van Brabant met MSG

Na een solextochtje door het mooie Brabantse landschap, was het voor alle medewerkers van MSG tijd voor een pilske en een wijntje in Sint Michielsgestel en natuurlijk de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Tjonge wat hebben jullie het getroffen vandaag: De warmste 1 november allertijden en de leukste spelshow van Brabant op jullie teambuilding! Team blauw stond onder leiding van Yolanda, team wit had captain Joris en het blauwe team werd aangevoerd door Mark. Met deze 3 teams werd de strijd met elkaar aangegaan en we moeten toegeven, aan fanatisme ontbreekt het jullie niet! Team wit hing een bietje oan de achterste mem, want team rood en blauw vochten lang samen om de koppositie.
Er zat echter nog één verrassende wending in de show, namelijk Ons Drieka! Team rood had zijn fles al lang leeg, en team wit en blauw spanden samen tegen het rode team door ze 20 punten in de min te zetten! Hierdoor stond team wit ineens aan kop en deze positie hebben ze niet meer afgegeven!

De einduitslag:
1. Team wit: 63 punten
2. Team blauw: 52 punten
3. Team rood: 49 punten

Iedereen kei bedankt! Het ging er gruwelijk fanatiek aan toe en dat is altijd skôn! Laat onder de foto nog even een reactie achter!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • richard spierings
  2 november 2014 om 10:56

  Het was echt een super leuk spel complimenten voor de spelleiding. En inderdaad tot de laatste rondes onderaan staan en dan toch nog het spel winnen was helemaal super.
  Groetjes richard

 • Melissa Donker
  2 november 2014 om 13:14

  Was een super leuke dag, mede door dit leuke spel!
  leuke spellen en iedereen doet fanatiek mee 🙂 zeker een aanrader.

  bedankt

  groetjes Melissa

 • Marielle van den Meerendonk
  2 november 2014 om 22:56

  Wat was dit leuk om te doen zeg….En zeker als je nog wint hé Melissa en Richard….
  Heb het vandaag veel op het voetballen gezegd hoe leuk het was…
  THANX….

  Groetjes Mariëlle

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder