Ik Hou Van Brabant KempenPlus

Voor de personeelsvereniging van KempenPlus was er een bijzondere avond georganiseerd, een avond vol humor en gezelligheid met de Ik Hou Van Brabant spelshow van het team van Pop-Up Uitjes!

In Bladel waren we voor deze show neergestreken bij het hoofdkantoor van KempenPlus om daar in de kantine een mooi feestje te bouwen. Met een select gezelscchap is dat zeker gelukt. Nadat iedereen ingedeeld was in team Rood, Wit en Blauw kon de strijd beginnen. Er werd fanatiek meegedaan met het roddelen, het raden van de logo’s en natuurlijk werd er iin de finale uit volle borst meegezongen met de grootste hits van Brabantse bodem. Na de spannende finale ging uiteindelijk de overwinning naar team Wit met 87 punten. De tweede plek was voor team blauw met 67 punten. Met een knappe inhaalrace in de 2de ronde werd team Rood derde met 59 punten.
Beste medewerkers van personeelsvereniging KempenPlus, bedankt voor jullie deelname en wie weet tot de volgende keer! Je mag onder de foto’s een reactie achterlaten, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder