Ik Hou Van Brabant in Heeswijk-Dinther

Vandaag een bijna thuiswedstrijd met de Ik Hou Van Brabant spelshow in de Kerkstraat in Heeswijk-Dinther. Met de dames en heren van de room & loungeservice van Hutten catering op de 2de etage (Da’s een hele mond vol) werd het een top avond!

Iedereen was met een duidelijke uitnodiging om uiterlijk kwart voor 7 uitgenodigd. Gelukkig was dat bijna bij iedereen gelukt, zodat we om iets over 7 van start konden gaan. Vandaag werd weer bewezen dat je ook vanuit een achterstand nog prima kunt winnen. Team blauw stond namelijk na de eerste rondes mede door de “Pech” nog op slechts 1 punt, terwijl ze aan het eind van de show met de overwinning naar huis gingen met 67 punten. Gedurende de show wisselden team rood, wit en blauw elkaar af aan kop waardoor het een spannende strijd werd. Even leek team wit met de overwinnen naar huis te gaan, maar doordat het rad op de “Pech” bleef steken, verdween de helft van de punten waardoor team blauw als winnaars uit de bus kwamen!
Dames en heren, het was echt een gezellige avond! Bedankt voor jullie enthousiasme. Lat onder de foto’s een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ilse Kooijmans
    12 april 2018 om 23:42

    Manon en Jeroen, heel erg bedankt voor een zeer geslaagde avond namens ons clubke van B2 Bernhoven.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder