Ik Hou Van Brabant in Heesch

Van het ene feestje komt soms het ander en zo waren we een paar weken geleden op het feest van de Krulkapel waar we meteen geboekt werden voor het uitje van Automaterialen Heesch. En zo waren we vandaag in Heesch met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Na een heerlijke BBQ kon de strijd gelijk beginnen. Iedereen was ingedeeld in team Rood, Wit en Blauw om zo samen de strijd aan te gaan. En fanatiek dat jullie waren! Met een mooie groep mensen werd er behoorlijk fanatiek gespeeld. Met een DJ in je team lijkt het misschien al snel een gelopen race, maar niets bleek minder waar. Ook team Wit en Blauw wisten de nodige liedjes en ook op snelheid wisten ze team rood af en toe af te troeven. Met het logospel en de topo opdracht werden met name punten gescoord door team wit en blauw waardoor de rollen ineens omgedraaid waren 🙂 Team Blauw ging dan ook met de overwinning naar huis met 85 punten. Team Rood eindigde als tweede met 78 punten en tot slot team wit met 62 punten.
Dames en heren, jongens en meisjes. Bedankt voor deze gezellige en fanatieke vooravond. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Yvonne
    24 juli 2022 om 14:52

    Wat een geweldige avond. Bedankt!

  • patrick
    24 juli 2022 om 15:06

    super gezellige avond met de schitterende ikhouvanholland spelshow, wat hebben we fanatiekelingen gezien. bedankt allemaal en fijn dat jullie team blauw hebben laten winnen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder