Ik Hou Van Brabant De Verbinding

69 dames en 1 heer, dat was het publiek van deze Ik Hou Van Brabant spelshow voor kinderdagcentra De Verbinding in Sint Oedenrode! En ook vanavond werd weer bewezen dat je met zo’n team uitstekend een feestje kunt bouwen!

Nadat iedereen in team rood, wit of blauw was ingedeeld kon de strijd beginnen! Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een speciale opdracht ingelast: Het oud-Hollands “Verschoon zo snel mogelijk een baby”! Natuurlijk waren er in deze show ook vragen en persoonlijke foto’s over De Verbinding verwerkt waardoor het ook echt júllie show werd. De strijd ging aardig gelijk op en de scores lagen dicht bij elkaar. Met een steek onder de gordel door team blauw bij team wit maakte team blauw deze show in ieder geval geen vrienden. En zoals wel vaker, waar 2 vechten om 1, gaat een ander ermee heen. En zo won vandaag team rood met 80 punten. Team wit eindigde als tweede met 69 punten en tot slot team blauw met 65 punten.
Het was weer een top avond in Sint Oedenrode, bedankt voor jullie enthousiasme! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Amy Bressers
    12 mei 2019 om 09:44

    Het was zo ontzettend gezellig! Vooral het liedjes raden vond ik erg leuk! Hahaha

  • Naomi
    15 mei 2019 om 14:32

    Wij hebben genoten van een enorm leuke avond! Dankjewel voor de goede organisatie

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder