IC Bernhoven Uden

Na het zien van de Ik Hou Van Brabant spelshow in Boekel, belde Moniek direct om te vragen of wij op 6 november een spelshow konden verzorgen voor de IC van Bernhoven. Gelukkig was de datum nog vrij en zo stonden we vandaag in Uden!

Met captains Bjorn, Ilse en Theo kwam het bijna helemaal goed vanavond. Iedereen was gemotiveerd om te winnen en dat was ook wel te zien aan de scores, die bleven namelijk lekker dicht bij elkaar. Het raden van de liedjes en de bekende Brabanders bleek soms wat lastig, maar bij het verboden woordspel en merkenspel werden weer veel punten gescored. Ook het bijhouden van Ons Drieka bleek een lastige opgave! Gehaaid had het blauwe team de jokers veroverd, maar zoals altijd: Waar 2 vechten om 1, gaat de ander er mee heen! En zo bleven het rode en blauwe team met lege handen en wist het witte team er nog 6 extra punten uit te halen!

Eind goed, al goed, het blauwe team won, het witte team werd tweede en het rode team sloot vandaag het rijtje met 69 punten! Kei bedankt voor de gezellige avond en laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Monique
    8 november 2014 om 23:57

    Het was ook deze keer weer erg gezellig

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder