Ik Hou Van Kerst – Nia Domo en Verstraten in Boekel

Ho ho ho! Met kerst weer in het vizier is de aftrap van de Ik Hou Van Kerst shows gedaan bij Nia Domo in Boekel. Met alle medewerkers van Nia Domo en Verstraten Catering hebben we er een kei gezellige kerstborrel van gemaakt, op naar de drukke maar gezellige laatste weken van het jaar!

Met Henry als captain van team blauw en Suzan van het rode team zou je toch eigenlijk zeggen dat het niet mis kon gaan, maar Pleun met haar Witte Team nam al snel een voorsprong. De kennis van kerst en alles wat daarmee te maken heeft werd flink op de proef gesteld. Van het roddelen met het kerstverhaal tot het raden van de grote kersthits en van het kerstbomen-letterspel tot het beantwoorden van de benaderingsvragen, het kerstthema kwam overal weer terug. Op het eind leek het toch nog mis te gaan met het witte team toen zij door teams rood en blauw flink wat minpunten kregen. De kerstballen waren het witte team echter gunstig gezind en met 75 punten gingen zij er toch met de overwinning vandoor. De tweede plek was voor team blauw en last but not least team rood met 57 punten.

Medewerkers van Nia Domo en Verstraten Catering, bedankt voor de gezellige avond! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen, werk ze nog even en graag nog eens tot ziens!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder