Ik Hou Van Kerst met MaasWaal college Wijchen

Ho Ho Ho, vandaag weer te gast bij het MaasWaal college in Wijchen met de Ik Hou Van Kerst show! Na het succes van 2014 en de oudhollandse spelletjes van 2015 was het duidelijk weer tijd voor een gezellige kerstborrel met een beetje strijd, maar met name gezelligheid!

Gelukkig kennen ze in Gelderland ook ’t Brabants kwartiertje, want een klein dubbel kwartiertje later dan gepland konden we beginnen met de strijd. Na lang wikken en wegen waren voor de 3 teams de beste captains uitgekozen en onder hun leiding gingen de 3 teams de strijd met elkaar aan. Het was wel duidelijk dat het blauwe team met name bestond uit jonge en enthousiaste dames! Daar zouden het witte en rode team nog wat mee te stellen hebben. Maar gelukkig lieten zij zich niet intimideren en wisten ze prima hun mannetje te staan. Met de meest uiteenlopende kerstspelletjes en kerstmuziek bleven de scores dicht genoeg bij elkaar dat alles tot het eind mogelijk bleef.
De eer, eeuwige roem en de eerste prijs ging na 2 rondes naar het rode team, zij wonnen met 58 punten, gevolgd door het blauwe team met 49 punten en vlak daarachter het witte team met 47 punten.

Mensen van het MaasWaal college, bedankt voor de gezellige avond! Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en alle goeds voor 2017! Laat onder de foto’s een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Christien van Rooij
  16 januari 2017 om 17:57

  Zoals boven op de foto’s te zien is, hebben we enorm genoten van het spel “ik hou van kerst”.
  Na het samenstellen van de teams werd er na de start flink gestreden. Elk team was fanatiek bezig om de punten binnen te harken. Grote hilariteit bij het roddelspel, want onthouden gaat minder goed dan dingen erbij fantaseren. Manon hield de touwtjes strak in de handen en dat was wel nodig. Ze proberen het altijd…………. vals spelen, maar Manon had dat snel in de smiezen!
  Uiteindelijk werd het team, waar ik ook deel van uit maakte, de eerlijke winnaar.
  Het was super gezellig, goed georganiseerd en zeker een aanrader!
  Groetjes van Christien van Rooij.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder