Ik Hou Van Kerst / Brabant / Limburg in Sittard

Kosten nog moeite zijn gespaard voor de kerstborrel van Ponthus in Sittard en zo werd het Ik Hou Van Brabant team ingevlogen om de gecombineerde Ik Hou Van Kerst / Limburg / Brabant show te spelen!

Nadat we down-south gegaan waren en iedereen ingedeeld was in team rood, wit of blauw kon de strijd beginnen. Het was een top avond met een extra lange editie van de show. En die tijd hadden we ook wel nodig want door de combi van vragen en spellen over Kerst, Brabant en Limburg hadden we een druk programma. Het draaide deze avond niet alleen om de spellen die afwisselend over Limburg, Brabant en kerst gingen, maar het ging vooral ook om de gezelligheid en op zijn tijd wat slappe klets! Zo vloog de tijd voorbij en na 3 speelrondes ging de overwinning naar team rood met 65 punten. Team wit eindigde als tweede met 60 punten en team blauw eindigde door de PECH op de laatste plek met 37 punten.
Medewerkers van Ponthus, wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een fantastisch 2018! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder