Ik Hou Van Kerst borrel met Hanegraaf in Vinkel

Voor de kerstborrel van fokbedrijf Hanegraaf zijn we naar Vinkel afgereisd om daar de Ik Hou Van Kerst show te spelen met medewerkers en familie. Het was een avond vol gezelligheid en een vleugje slappe klets!

Vandaag waren we de mystery guest… Door Marijn waren we via de “artiesteningang” naar binnen begeleid waarna we achter het gordijn in het donker rustig konden opbouwen. Door het openen van het gordijn werd voor iedereen bekend wat we gingen doen: De Ik Hou Van Kerst show. We konden al direct van start en met captains Mark, Wim en Dennis aan het roer bij team rood, wit en blauw werd er flink gestreden. Team wit hing vandaag “aan de achterste mem” en had toch echt moeite om punten te scoren. De strijd ging dan ook met name om team rood en blauw. Ging eerst team blauw nog aan kop, later nam team rood de koppositie over en hield dit tot en met het eind vol. Zo ging team rood naar huis met de overwinning met 97 punten. Team blauw eindigde als tweede met 48 punten en team wit eindigde als derde met 20 punten.
Dames en heren, jongen en meisjes, bedankt voor de gezellige avond. Wij wensen jullie fijne feestdagen toe en een gezond 2018! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!