Ik Hou Van Kerst Battle – Van Zutphen Electro – Time-Out – Hypotheekvisie

De jaarafsluiting voor Van Zutphen Electro, Hypotheekvisie, Time-Out en zelfs voor het Ik Hou Van Brabant team werd vandaag met een kerstborrel gevierd bij ’t Hôfke in Handel met de Ik Hou Van Kerst show!

Het begint een beetje een traditie te worden voor het Ik Hou Van Brabant team om de vrijdag voor kerst een battle te organiseren tussen meerdere bedrijven. Zo stonden in 2016 drie bedrijven tegenover elkaar bij zaal Kerkzicht, dit jaar ging de strijd tussen de medewerkers van Van Zutphen Elektro, Time-Out en Hypotheekvisie Uden tegenover elkaar. Na een warme glühwein van de kerstvrouw en een heerlijk soepje kon de eerste ronde van de strijd beginnen. Al snel wisten de verschillende teams van elkaar wat er wel en niet gezegd en gedaan kon worden waardoor de sfeer al snel uitstekend was. Voordat we het in de gaten hadden zat de eerste ronde vol kerstspelletjes er al op en was het tijd voor een heerlijk buffet. Voordat het after-dinner-dipje zijn intrede kon doen, zijn we snel begonnen met de tweede ronde waarin de strijd duidelijk feller werd. Door het tactisch inzetten van Ons Drieka stond op het eind het blauwe team ineens aan kop. Deze koppositie werd door het blauwe team niet meer afgegeven waardoor van Zutphen Electro er met de overwinning vandoor ging met 84 punten. Team Time-Out eindigde op de tweede plek en team Hypotheekvisie eindigde als derde met 73 punten.
Iedereen bedankt voor jullie enthousiaste bijdrage aan deze kerstborrel en jaarafsluiting! Heel veel geluk, gezondheid en goede zaken toegewenst in 2018! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt en wie weet tot een volgende keer!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder