Ik Hou Van Kerst Battle Slim, MTC en Ermers bij Kerkzicht

De speciale Ik Hou Van Kerst battle tussen Slim Telecom, MTC Bernheze en Ermers Grondwerken bij zaal Kerkzicht was bijzonder geslaagd! Nooit eerder streden drie verschillende bedrijven zo tegen elkaar onder leiding van het Ik Hou Van Brabant team.

Met de combinatie van eten en shoppen tijdens de Winter Wonderland Christmasfair en de Ik Hou Van Kerst battle werd het voor de 3 bedrijven een kerstborrel om niet snel te vergeten. Team MTC begon al met een kleine achterstand omdat ze echt veel te laat waren en hiermee werd de sfeer al gelijk gezet! De 3 bedrijven gingen allemaal voor de overwinning en zo werd er maar wat fanatiek gestreden! Gelukkig zijn wij wel wat gewend zodat het niet uit de hand liep. Ondanks dat het team van Slim Telecom met een stuk minder deelnemers was, gingen zij toch met de overwinning naar huis met 84 punten, gevolgd door team Ermers met 64 punten en tot slot team MTC met 57 punten!

Wat waren jullie fanatiek! Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een fantastisch 2017! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk.

Met Brabantse groet
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder