Ik Hou Van Brabant met Octopus

Het medewerkersuitje van kindcentrum Octopus uit Boekel was er één om niet snel te vergeten, niet voor jullie en ook niet voor ons! Het is maar goed dat het dak van ’t Hofke in Handel goed vast zit, anders was het dak er vanaf gegaan!

Hoewel niemand wist wat hij of zij moest verwachten van de Ik Hou Van Brabant spelshow, was de sfeer al gelijk helemaal top. Jullie moeten wel allemaal ontzettend gelukkig zijn in de liefde, want we hebben nog nooit een groep meegemaakt die zo structureel het rad op de “PECH” kon laten eindigen! Mede hierdoor waren er in de eerste ronde nog niet zo heel veel punten gescoord. Het scoren van punten ging beter in de 2de ronde. Zo werden er flink wat punten behaald met de Verboden Brabander en het topospel. En jawel, in de 2de ronde bleef het rad zelfs een keer op de ’10’ punten steken. Sterker nog, bij de laatste vraag waarbij de ’10’ voor ‘100’ telt, kreeg team blauw er de maximale score van ‘100’ punten bij. Hierdoor gingen zij er met de overwinning vandoor.
De uitslag:
Eerste plaats: Team blauw met 164 punten
Tweede plaats: Team rood met 78 punten
Derde plaats: Team wit met 52 punten
Het was echt een ontzettend gezellige avond om niet snel te vergeten! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan kunnen anderen ook lezen hoe het was geweest!
Houdoe en bedankt
Jeroen en Manon

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Berry van de Wetering
  20 mei 2017 om 07:47

  Het was een zéér geslaagde avond! Met het spel – waar iedereen lekker aan mee kan doen – brachten jullie de sfeer en strijd er al snel in.
  Zelfs na afloop werden de antwoorden op sommige vragen ‘nog nader onderzocht’….
  Top gedaan Manon en Jeroen. Al het goede komt uit HaDee! 🙂

 • Dorien
  20 mei 2017 om 10:00

  Het was echt geweldig skôn! Echte Brabantse gezelligheid! Daar kan toch niets aan tippen! Super georganiseerd!
  Namens team kindcentrum Octopus: houdoe en bedankt, olé, olé!!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder