Ik Hou Van Brabant met Van Leur

Vanwege het 5-jarig bestaan van de personeelsvereniging van bakkerij Van Leur werd er dit jaar weer flink uitgepakt. Met de Ik Hou Van Brabant show als hoogtepunt werd het een mooi feest bij De Stapperij in Veghel!

Na een bak koffie en een heerlijk zelfgemaakte petit-four kon de strijd beginnen. Het beloofde een avond te worden met flink wat interactie en gezelligheid! Niet alleen de gezelligheid speelde een belangrijke rol, ook was er deze editie een belangrijke rol weggelegd voor het rad. Wij kunnen ons niet herinneren dat er zo vaak de “10” is gedraaid in de afgelopen 7 jaar dat wij Ik Hou Van Brabant spelen! Mede door deze tienen ging het blauwe team ervanuit dat ze met een ruime voorsprong geen concurrentie meer hadden voor de overwinning. Maar niets bleek minder waar toen bij de finale het witte team voor de zoveelste keer de “10” draaide en er zo 100 punten bij kreeg!
Gefeliciteerd witte team met jullie overwinning met 156 punten! Team blauw eindigde als tweede met 98 punten en tot slot eindigde team rood als laatste met 76 punten.
We zouden het leuk vinden als je onder de foto’s nog even een reactie achterlaat (En natuurlijk vinden we het ook leuk als jullie maandag allemaal je petje op zet in de bakkerij en winkel 😉 )!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder