Ik Hou Van Brabant Fysiocentrum Heesch

Nadat we gespot waren bij het uitje van popkoor Noiz was het uitje voor Fysiocentrum Heesch zo geregeld! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow op de handboogschietbaan werd het een kei skônne middag!

Omdat iedereen van te voren al door had gekregen in welk kleur team ze terecht zouden komen, was iedereen al in stijl gekleed. De mooie hoedjes maakten het beeld natuurlijk helemaal compleet. Na een heerlijk stuk gebak van de 2 Sara’s kon de strijd beginnen. Team rood en wit gingen als een speer uit de startblokken terwijl team blauw nog lang op de 0-stand bleef hangen. Gelukkig wist ook team blauw zich gedurende de show te herpakken en de nodige punten te scoren. Ook ons Drieka had vandaag een prominente plek. Manon had nog zo gezegd dat je goed op Ons Drieka moest passen, maar team blauw en wit waren daar toch mooi druk mee! Op geheel eerlijke wijze en mede door de vingervlugheid van team wit ging team wit met de overwinning naar huis met 90 punten. Team rood ging met de 2 Prei’s naar huis met 74 punten en helaas was de derde plek voor team blauw met 49 punten.
Iedereen kei bedankt voor de gezellige middag en wie weet weer tot ziens!? Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ingrid ten Broeke
    2 oktober 2017 om 08:38

    Jaaaaa! Samdra op de foto!
    En wat een vrolijke boel!
    Zo te zien veel plezier gehad!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder