Horssen Wegenbouw speelt Ik Hou Van Brabant bij Brabantse Kluis

In dit paasweekend, waarbij het kouder is dan tijdens de afgelopen kerst, vindt het bedrijfsuitje plaats van Wegenbouw Horssen uit Asten. Het strijdtoneel vandaag is de Brabantse Kluis in Aarle Rixtel. Voor het Ik Hou Van Brabant team was het de eerste kennismaking met deze echt Brabantse locatie, waarbij de koeien bijna in de zaal staan!

Gelukkig zijn wij ook echte Brabanders, dus zijn we wel gewend om een Brabants kwartiereke te wachten. Toen het hoofdgerecht achter de kiezen was, kon het Ik Hou Van Brabant team de show opbouwen en na het toetje kon de strijd gelijk beginnen! Met captain Louis van het blauwe team en captain Tonny van het rode team barstte de strijd los. Menig biertje was er al in gegaan, dus het ijs was al flink gebroken. De muziekvragen, het grote merkenspel en het schortenspel gingen er goed in en na 2 spannende helften, kon het bij de laatste vraag nog elke kant op.
Uiteindelijk was het toch het rode team dat met de overwinning naar huis ging met 92 punten, gevolgd door het blauwe team met 76 punten.

Het was een kei gezellige avond waarbij menig biertje genuttigd was en het nog lang onrustig bleef!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Louis en Hannie Bakens
  30 maart 2013 om 11:25

  Super bedrijfsuitje op Goede vrijdag met Van Horssen Wegenbouw. Afsluiting met “‘Ik hou van Brabant” in de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel. Echt super georganiseerd en zeer profesioneel, leuke en gezellige opdrachten en alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit. Bedankt. En zoals we op de foto’s kunnen zien hebben we met z’n allen genoten. Echt een aanrader!!!!!

 • Ger&Angelique van den Hurk
  30 maart 2013 om 16:40

  Het was weer een topdag alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd door Van Horssen Wegenbouw.
  “Ik hou van brabant” vond het geweldig,leuk om te doen en erg leuk gepresenteerd in ook nog eens een goed passende locatie “De Brabantse Kluis” Iedereen lekker fanatiek en veel plezier gehad.