GGZ Noord Oost Brabant afdeling Gemert

Vandaag waren we weer te gast in ‘t Hofke in Handel, waar het Ik Hou Van Brabant team al vaker een show verzorgde. Dit keer stonden we om 8 uur klaar voor het teamuitje van GGZ Noord-Oost Brabant, afdeling Gemert. Omdat het groepje niet al te groot was, zijn we in 2 teams de strijd met elkaar aangegaan, maar was het er zeker niet minder gezellig om!

Al bij de eerste vragen nam het rode team de leiding en na 2 spelrondes stond het witte team nog steeds op ‘0’ punten, terwijl het rode team er als een speer vandoor ging! Toen het witte team eenmaal ervaren had hoe het voelt om punten te scoren, kwamen zij toch snel dichterbij het rode team, zodat de ruststand een close call was: 53 punten voor het rode team tegenover 52 punten voor het witte team.
De tweede ronde gingen de 2 teams aardig gelijk op. Het ene team scoorde weer wat meer punten bij het roddelen, het andere team bij het merkenspel en ook werd om beurten gescored bij het raden van de liedjes. Al met al bleef het spannend tot de laatste ronde!

De uitslag.
Na een spannende strijd ging het rode team er met 110 punten met de overwinning vandoor en het witte team werd met 102 punten knap tweede!

We hebben er samen weer een gezellige en toch ook wel ‘leerzame’ avond van gemaakt en we zien jullie graag nog eens terug! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Houdoe!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Suzanne vd Walle
  21 oktober 2012 om 09:25

  Het was een erg geslaagde avond en personeelsfeest. Wat een leuk opgezet spel, zeker een aanrader! Bedankt!

 • Petra vd Biggelaar
  21 oktober 2012 om 10:50

  Kei leuk spel, met veel competitie. Perfecte invulling van een personeelsfeestje. De complimenten.
  Natuurlijk ook aan groep ROOD!!!!!!!!!!
  Want wat waren we goed hè?