Gezellige vlucht met Welcome on Board met Jan Linders

Jan Linders wist ook dit jaar Het Ik Hou Van Brabant team weer te vinden! Na een superleuke Ik Hou Van Brabant show, verzorgden we vandaag met veel succes de Welcome On Board show in Liessel!

Geheel in stijl arriveerden de deelnemers zo rond de klok van half negen. Precies op tijd om gelijk in te checken en te boarden, want de vlucht zou zo tegen negen uur al vertrekken. Met het stormachtige weer, beloofde het een turbulente vlucht te worden. Een vlucht vol gezellige spelletjes, veel muziek en natuurlijk een flinke vracht gezelligheid! De tijd vloog voorbij en voor iedereen het in de gaten had, was het alweer tijd voor een tussenlanding. Stewastress Annie had voor elk team wat toepasselijke lekkernijene meegenomen (Ja, sorry, geshopt bij de concurrent ;)). Nadat de glazen weer gevuld waren, was het tijd voor de finaleronde. De scores van team Holland, Mexico en Oostenrijk bleven lekker dicht bij elkaar liggen, dus tot het eind was alles nog mogelijk. Na een vlucht rond de wereld, was onze eindbestemming toch weer Nederland, want team Holland ging er met de overwinning vandoor!
Iedereen bedankt voor het vliegen met IHVB Royal Airlines. Laat achter de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Like onze Facebook pagina ook en deel de foto van het winnende team!!
Mind Your Step!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Henriette friesen
    31 januari 2016 om 10:45

    Het was weer een super feestje.. echt genoten..
    Bedankt weer.. en misschien tot volged jaar 🙂 🙂

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder