Geweldige vlucht met Welcome On Board met de Drie Essen

Na Ik Hou Van Brabant en I Love Disco waren we vandaag te gast bij De Drie Essen in Erp met de Welcome on Board show! En net als de vorige keren zijn we er samen met jullie in geslaagd om er een geweldig feest van te maken!

Na het traditionele welkomstwoord door Martin en het maken van de groepsfoto’s kon de vlucht vertrekken. Het beloofde een vlucht met flink wat turbulentie te worden en het scheelde zelfs niet veel of het vliegtuig was gekaapt door Team Mexico. Team Oostenrijk had wat moeite met opstijgen en bleef qua punten al gelijk een eind achter team Holland en Mexico. Als dan op een gegeven moment het rad dan ook nog blijft steken op de pech, dan snappen we dat de moed je een beetje in de schoenen zakt. De strijd ging het grootste deel van de avond tussen team Mexico en team Holland, maar gelukkig wist Oostenrijk bij het logospel flink wat punten te scoren. Hierdoor was de derde plaats voor TEAM HOLLAND met 53 punten, gevolgd door TEAM OOSTENRIJK met 61 punten en het winnende team was TEAM MEXICO met 93 punten.

Het was wéér een kei mooie avond en wie weet nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Wij wensen jullie een geweldige vakantie toe, Mind Your Step!
Manon en Jeroen