Gemeente Laarbeek speelt Ik Hou Van Brabant

Ik Hou Van Brabant Show nr 2 van vandaag was voor de gemeente Laarbeek in het altijd mooie Beek en Donk. Na een goed verzorgd buffet, hebben we een ontzettend fanatieke strijd gehad van 21.00 tot 23.00 met daarna nog een gezellige after-party!

Koffieautomaten of koffiezetapparaten, dat was toch wel de grootste discussie deze avond, maar als dat alles is, dan valt het toch wel mee? De strijd was in iedere geval lekker fanatiek en met een goed stel teamcaptains hebben we er samen een mooie show van kunnen maken. Toen we naar huis gingen om 1 uur, ging het nog steeds over de foto’s van collega’s die we bewerkt hadden!
Hoewel het witte en blauwe team hun best hadden gedaan om het rode team van de eerste plek af te stoten, is dat niet gelukt. Daarmee ging het rode team met 109 punten met de overwinning naar huis, gevolgd door het blauwe team met 108 punten en tot slot het witte team met 59 punten.

Iedereen kei bedankt voor jullie enthousiaste deelname en de gezellige after-party! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Houdoe en Bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Lidwien van den Eijnde
  24 mei 2014 om 10:35

  Het was een leuke avond, iedereen enthousiast en gezonde rivaliteit tussen de teams.
  Een aanrader om een feestavond op te leuken.

 • Wieke Bloem
  26 mei 2014 om 08:00

  Het was super leuk. Wel verdacht dat de lamp van het rode team steeds eerder aanging …. hahaha

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder