Gemeente Drimmelen speelt Ik Hou Van Brabant

Na een sightseeing tour door de prachtige gemeente Drimmelen waren we toch nog ruim op tijd bij Panorama om de Ik Hou Van Brabant spelshow te spelen met de personeelsvereniging van de gemeente Drimmelen.

Toen ook de laatste gasten gearriveerd waren, iedereen bij een team ingedeeld was en de captains bekend gemaakt waren, kon de show beginnen. De sfeer was gelijk goed en aan enthousiasme ontbrak het vandaag op geen enkele manier. De scores van team rood, wit en blauw bleven lekker dicht bij elkaar liggen, zodat de strijd er volop in bleef en iedereen kansen rook om met de overwinning naar huis te gaan.
Na 2 uur strijd had team wit onder leiding van Bas toch aan het langste eind. Zij gingen er met 80 punten met de overwinning vandoor, gevolgd door een gedeelde tweede plaats voor team Rood en Blauw met 75 punten.

Het was echt een feest om met jullie deze show te mogen spelen! Iedereen bedankt en graag tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en Bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Liesbeth van Hees
    13 juni 2016 om 09:57

    Hallo Manon en Jeroen,

    Ik wil jullie heel erg bedanken voor de super gezellige avond die zeer zeker mede door jullie inzet geslaagd is. Het is altijd lastig om ambtenaren in beweging te krijgen, maar dat kostte jullie geen enkele moeite. Van mijn collega’s hoor ik nog steeds hele enthousiaste geluiden en iedereen vond het heel leuk, gezellig en gevarieerd. Nogmaals bedankt voor de topavond en ik zal jullie zeer zeker aanbevelen!

    Groetjes Liesbeth

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder