Gamma Eersel, dat zeg ik!

Gamma Eersel, dat zeg ik! Ik Hou Van Brabant Show nummer 2 van vandaag vond plaats in Casteren voor alle medewerkers van Gamma vestiging Eersel. Het was wel duidelijk dat ze in Eersel/Casteren weten wat een feestje bouwen is!

Nee, geen pubquiz vandaag, maar de enige echte Ik Hou Van Brabant show! De 3 teams waren lekker gemixt, wat jong, wat oud en wat ertussenin, dus het kon gewoon alle kanten op vandaag! Dat maakt het voor ons het leukste: Eerst Showtech er in en daarna Corry Konings en eerst Jeroen van Koningsbrugge en daarna Hans van Mierlo!
Het rode team had de eerste 3 kwart van de show een ruime voorsprong, maar toen kwamen het witte en blauwe team toch wel gevaarlijk dichtbij. En toen ook nog d’n Drieka van het blauwe en witte team ingezet werden tégen het rode team, was er geen houden meer aan. Na 2 uur strijd hadden we de volgende einduitslag:
1. Het blauwe team met standje 69 punten
2. Het rode team met 62 punten
3. Het witte team met 55 punten

Het was kei skon vanavond! Heb je nog een leuke reactie, vergeet die dan niet onder de foto’s achter te laten, dat vinden wij super!

Op onze Facebook pagina staan 2 leuke acties open, dus kijk snel en win kaartjes voor de Beekse Bergen of een grote pot met paaseieren!

Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Gamma Eersel
    13 april 2014 om 16:14

    Het was echt een super leuke, gezellige avond!! wat een leuk idee van jullie, deze ikhouvanbrabant quiz.

    Succes nog verder, wij gaan jullie uitjes zeker bij andere aanbevelen.

    groetjes team Eersel, DAT ZEG IK!! GAMMA! mooi he….

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder