Feestje met HS De Kempen bij d’Ouwe Tramhalte

Bij HS De Kempen weten ze wel wat een feestje bouwen is! En om die 40 mannen nog enigszins in het gelid te houden, kun je eigenlijk alleen maar het Pop-Up Uitjes team uitnodigen. Met Ik Hou Van Kerst bij d’Ouwe Tramhalte in Duizel werd het een top avond!

Speciaal voor deze kerst was er een mooi kerst arrangement opgesteld met d’Ouwe Tramhalte zodat er perfect gegeten kon worden, niemand iets tekort kwam en iedereen een fantastische avond zou hebben met de Ik Hou Van Kerst spelshow. En dat lukte deze eerste editie in ieder geval helemaal. Met Pietertje aan kop van team De Rendieren, Kevin van zijn Elfjes en Harm van team de Kerstmannen werd er onderling flink gestreden. Het maakte misschien helemaal niet uit welke spelletjes we nou zouden hebben gedaan, maar met de onderdelen die we hebben gedaan hebben we in ieder geval samen een kei mooie avond gehad!
En of er nou vals gespeeld werd of niet, of de Drieka’s nou gestolen waren of niet en of het ene draadje wat langer was of niet, hadden we toch een winnend team en dat waren de Kerstmannen met 85 punten. Team Rendieren eindigde als tweede met 71 punten en last but least onze Elfjes met 54 punten.
Mannen van HS De Kempen, het was een mooi feestje waar nog wel een tijdje over nagepraat zal worden. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een succesvol 2020! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Tijs
  20 december 2019 om 11:27

  Topavondje. Thanks!

 • Harm
  20 december 2019 om 14:28

  Geslaagde avond; gaan we nog eens overdoen!

 • Peter Van hulst
  20 december 2019 om 14:30

  Super gezellige avond gehad ! Goed geregeld !!

 • Geert
  21 december 2019 om 02:24

  Verrassend gave avond! Geweldige sfeer!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen