Feestavond Total Pack bij ’t Hôfke in Handel

Met een vers bestickerde aanhanger met onze nieuwe naam “Pop-Up Uitjes” reisden we vandaag naar partnerlocatie ’t Hôfke in Handel. Daar hadden we voor TotalPack de feestavond geregeld met lekker hapjes, genoeg drankjes en natuurlijk de Ik Hou Van Brabant spelshow!

De zomerse dagen zijn weer geteld en de eerste herfstachtige dag zit er weer op als we kunnen beginnen met de Ik Hou Van Brabant show. Ondanks de afmeldingen die links en rechts binnenkwamen, waren de gezllige mensen deze avond aanwezig! Samen gingen ze de strijd aan om met de overwinning naar huis te gaan. Ook vandaag gingen we weer in een lekker tempo door de avond heen en mocht de nodige humor en Brabantse gezelligheid niet ontbreken. Zo bereikten we na 2 speelrondes de finale. Het kon bijna niet meer mis gaan voor team rood, want zij hadden ruim meer dan team wit en blauw samen. Na de laatste draai aan het rad bleek inderdaad team rood oppermachtig te zijn en met 83 punten waren zij de winnaars. De tweede plek was voor team blauw met 37 punten. Team wit eindigde als derde met 31 punten.
Iedereen bedankt voor deze gezellige feestavond! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Merry Setroredjo
    22 september 2018 om 16:35

    We hebben een hele gezellige avond gehad. En erg blij dat mijn team rood natuurlijk heeft gewonnen. Jullie hebben het heel mooi gedaan. Maar hadden het niet anders verwacht dat we met deze mensen een hele gezellige avond zouden hebben. Bedankt voor alles.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder