Feestavond BNI Meierijstad

Als je zelf lid bent van BNI, dan is er voor ons natuurlijk geen mooiere kans om jezelf te presenteren dan tijdens een feestavond met BNI Meierijstad!

Nadat we met z’n allen op het grote scherm de voetbalwedstrijd Nederland – Ecuador hadden gekeken en heerlijk hadden gegeten bij onze partner Foodies & Zo, was het tijd voor de Ik Hou Van Brabant spelshow. Vol enthousiasme begonnen de leden aan deze avond die vol met opdrachten, vragen muziek en bovenal veel humor en gezelligheid zat. Dit bracht ons bij een pauzestand van 27 punten voor teams wit en blauw en al een flinke voorsprong voor team rood met 39 punten. Het was mooi om te zien hoe de leden van BNI zo anders zijn op vrijdagochtend om 7 uur dan op vrijdagavond om 22.00 uur 🙂 Ook na de pauze moesten er nog even een paar schouders onder gezet worden om uiteindelijk tot een winnend team te komen. Dit ging zo fanatiek dat zelfs onze onverwoestbare drukknop het begaf! Na de 2de helft was het geen 1-1 net als bij Nederland – Ecuador, maar een stand van 37 punten voor Team Wit en 60 punten voor Team Blauw. Maar als winnaar van deze editie hadden we Team Rood met 63 punten!
Gefeliciteerd Rode Team! Het was echt een succesvolle avond, wat hebben we met z’n allen veel gelachen en gestreden. Graag nog een keer tot ziens en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Bas Rooijakkers
    26 november 2022 om 09:47

    Wat een geweldig feest was dit! Top geregeld!

  • Team Rood
    26 november 2022 om 09:56

    Wij zijn goed!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder