Fantastische start van 2018 met van Son’s Eethuis!

Het nieuwe jaar fantastisch begonnen met de Ik Hou Van Brabant spelshow en super after-party met Van Son’s Eethuis uit Schaijk bij ’t Hôfke in Handel!

Toen de bus via Gemert in Handel terecht kwam, was het voor iedereen nog steeds een verrassing wat het personeelsuitje van dit jaar zou brengen. Gelukkig ben je bij ’t Hôfke in goede handen dus was het eerst tijd om heerlijk te eten. Daarna stonden wij alweer klaar in de zaal en met zo’n enthousiast publiek hebben we echt een prachtige start van het jaar beleefd. Ondanks dat af en toe de scores wat uit elkaar gingen lopen, had ieder team weer zijn eigen krachten. Team rood wist zo te zeggen wie er uit de dieren tevoorschijn kwamen, team blauw had weer een sterk topografisch vermogen en bij team wit spelen ze de hele dag op hun telefoon de Logo-app :).
Achteraf gezien bleek het gesjoemel van team wit hen de das om te doen want anders hadden zij gewonnen met 78 punten. Nu ging team rood er met 77 punten met de overwinning vandoor, gefeliciteerd! Team wit eindigde als tweede met 72 punten en team blauw als laatste met 62 punten.
…. De show was al super gezellig, maar de spontane en ongeplande after-party maakte de avond 200 procent af, maar het is voor iedereen beter als we daar niet al te veel over schrijven!…. 😉
Houdoe en bedankt
Jeroen en Manon

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Yvonne van Dijk
  5 januari 2018 om 11:32

  Hallo Manon en Jeroen,
  Jullie hebben voor een fantastische avond gezorgd. Wij hebben het enorm naar onze zin gehad. De spelshow ik hou van Brabant is heel goed in elkaar gezet. Dit zorgt voor veel hilariteit en ook denkwerk.
  De locatie die jullie aanboden ’t hofke in Handel was een hele goede. Heerlijk gegeten. Daarna de spelshow n daarna de afterparty. Jullie speelde hier heel goed op in.
  Wij willen jullie en ’t hofke bedanken voor de gezellige goedverzorgde avond. Wij zijn niets tekort gekomen 😉
  De foto’s zeggen genoeg.

  van Son’s eethuis Schaijk

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder