Familiedag voor familiebedrijf van Dinther

Een familiedag voor familiebedrijf van Dinther kan natuurlijk niet zonder de Ik Hou Van Brabant spelshow! Want voor jong en oud, meisje of jongen, voor iedereen was het een top middag!

We waren te gast bij D’n Oven in ’t Oventje, een locatie waar we regelmatig te vinden zijn en waar het altijd goed is! De organisatie had alles tot in de puntjes voorbereid en zo konden we er een mooie gepersonaliseerde show van maken. De teams rood, wit en blauw waren aardig aan elkaar gewaagd en dat was ook wel te zien aan het feit dat de teams om de beurt de koppositie overnamen. Het was mooi om te zien hoe jong en oud samen de spelletjes aan het spelen waren en we zo voor iedereen vermaak hadden. Na 2 spelrondes ging de overwinning naar team Rood met 58 punten. Team wit eindigde als tweede met 49 punten en team blauw eindigde dit keer als laatste met 47 punten.
Dames en heren, jongens en meisjes, bedankt voor de gezellige middag en graag nog eens tot ziens!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Van Dinther Bouwbedrijf
    25 juni 2018 om 14:37

    Wij, als medewerkers van Van Dinther Bouwbedrijf hebbeneen super gezellige middag gehad. Het is een hele leuke spelshow met geweldige spelleiders. Onze complimenten.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder