EOV – de Eerdse Ondernemers Vereniging

Bij de EOV, ofwel de Eerdse Ondernemers Vereniging, weten ze wel wat een feestje bouwen is. En natuurlijk is Pop-Up Uitjes daar ook bij, dit keer met de gepersonaliseerde Ik Hou Van Brabant spelshow!

Na een smaakbeleviing met heerlijke hapjes en biertjes was het zo rond de klok van half 9 tijd voor de Ik Hou Van Brabant spelshow. Na een woordje (Mark is soms wat lang van stof) en de teamindeling, konden we van start met teams Rood, Wit en Blauw die tegen elkaar gingen strijden om de felbegeerde 5de druk van onze hoofdprijs. Team blauw schoot uit de startblokken en haalde al snel een grote voorsprong van bijna 20 punten. Er werd flink gestreden bij de gepersonaliseerde vragen en foto’s en natuurlijk werd er ook flink gelachen en was er op regelmatig wat “turbulentie”. De logo’s van de Eerdse ondernemers gingen er ook goed in, het bleek zelfs af en toe lastig om je eigen logo te herkennen :). Na de pauze wisten team Wit en Rood een goede inhaalslag te maken, maar het mocht helaas niet meer beten. Team Blauw ging er uiteindelijk met de overwinning vandoor met 69 punten, gevolgd door team Wit met 46 punten en tot slot team Rood met 31 punten. Ondernemers uit Eerde, bedankt voor jullie ontzettend enthousiaste deelname en de Dikke Duim die we hebben gekregen van jullie. Je weet ons nu te vinden als je je eigen personeelsfeestje wilt gaan organiseren!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Marc
    26 november 2023 om 15:11

    Na een avond doorgebracht te hebben met de ‘Pop-Up Uitjes’ van Jeroen en Manon, kan ik met vertrouwen zeggen dat het een topervaring was! Deze show, met unieke en verrassende elementen, boden een avondvullend programma vol plezier en gezelligheid. De creatieve input van Jeroen en Manon was duidelijk zichtbaar in elk detail, wat de hele ervaring persoonlijk en boeiend maakte. Of het nu gaat om een vriendengroep of een familie-uitje, hun concept past perfect bij iedereen die op zoek is naar iets anders dan de gebruikelijke avond uit. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke en gezellige avond!”

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder