Eindejaarsborrel Andusta uit Venhorst

Het einde van het jaar is weer in zicht en daarom was het ook weer tijd voor de eindejaarsborrel van Andusta uit Venhorst. Bij ’t Hofke in Handel vierden zij deze avond en natuurlijk was het Ik Hou Van Brabant team ook van de partij!

In 3 teams werd flink gestreden om de overwinning. De verschillende spelelementen zorgden ervoor dat de teams met en tegen elkaar moesten strijden, goed voor de teambuilding dus! Maar natuurlijk mochten de nodige pilskes wijntjes en andere drankjes niet ontbreken en hadden we ook nog genoeg tijd voor wat humor en slappe klets! Na 2 spelrondes, waarbij het blauwe team veel tijd aan kop stond, leek de einduitslag wel duidelijk: Het blauwe team zou met de hoofdprijs naar huis gaan. Maar niets was minder waar, want het rode team zorgde er bij de laatste vraag nog even voor dat juist zij met de overwinning naar huis gingen! Goed gewerkt allemaal!
De einduitslag was als volgt:
De eerste plaats voor het rode team met 75 punten
De tweede plaats voor het blauwe team met 73 punten
De derde plaats voor het witte team met 55 punten

Gedankt voor jullie strijdlustige deelname en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Met Brabantse groet,
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder