Eindejaarsborrel Coop met Just Beat It

De eindejaarsborrel van de medewerkers van Coop Herveld/Andelst werd er dit jaar één om niet snel te vergeten met Just Beat It!

Nadat we gespot waren bij de 3 Essen móésten we dit jaar wel naar deze eindejaarsborrel komen om er een mooi feestje van te maken. En dat kun je aan ons wel overlaten! In 3 teams werd er gestreden om de felbegeerde foute gouden Just Beat It bokaal en natuurlijk de eewige roem. De 3 teams waren aardig aan elkaar gewaagd en de scores gingen redelijk gelijkop waardoor in de finale elk team nog wel kon winnen. Nadat elk team 2 enveloppen had getrokken werd duidelijk dat de bokaal morgenmiddag op de broodafdeling mag gaan pronken! Team oranje ging er namelijk met de overwinning vandoor met 102 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 95 punten en tot slot team Groen met 69 punten.
Iedereen bedankt dat jullie er samen met ons een mooie eindejaarsborrel borrel van gemaakt hebben en dat we een mooi feestje hebben gebouwd! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Beau Willemsen
    16 december 2019 om 15:15

    Het was een super leuke avond. Mede dankzij jullie was het een geslaagd feest. Jullie hebben super leuke en afwisselende spellen. Je werkt in team verband en in competitie, heel leuk!!!
    Vanuit mijn collega’s heb ik erg veel positieve reacties gekregen en willen zij jullie ook een keer laten komen bij familie. Echt heel leuk!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder