Dommeltje Boxtel speelt Ik Hou Van Brabant

Al sinds 2003 is het Dommeltje in Boxtel een gevestigde naam als het gaat om recreatie bij een echte Brabantse boer! Vandaag was het tijd om het team van medewerkers te bedanken voor hun inzet. Hoe kun je dit nou beter doen dan een feestavond organiseren en het Ik Hou Van Brabant team uitnodigen!

Waar in het begin de koppositie wisselde tussen het rode, witte en blauwe team, was het het rode team dat in de loop van de strijd een voorsprong nam. Lag het nou aan de geweldige kennis van Brabant van het rode team, was het de pech van het witte team om tot wel 2 keer toe de pechprijs te draaien, of was het gewoon puur geluk? In de laatste fase wisten het blauwe en witte team nog wel wat dichterbij te kruipen door met name bij het merkenspel flink wat punten te scoren. Het rad stopte voor het blauwe team net te vroeg, anders waren zij met de overwinning naar huis gegaan.

De uitslag:

1. Het rode team
2. Het blauwe team
3. Het witte team

Bedankt voor jullie deelname en de gezelligheid! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Houdoe!