De Aardborsthoeve Mierlo – ESE International

ESE International uit Veldhoven waren de eerste deelnemers van de Ik Hou Van Brabant spelshow bij onze nieuwe partner De Aardborsthoeve in Mierlo. Samen hebben we een mooi visitekaartje afgegeven, want samen hebben we er een mooi feestje van gemaakt!

Met het hoofdgerecht nog maar net achter de kiezen was het al direct tijd voor het indelen van de deelnemers in team rood en team wit, waarna we gelijk van start gingen met de show. Team wit nam direct een flinke voorstel met het raden van de bekende Brabanders. Team rood ging er echter niet bij de pakken neerzitten en sloeg genadeloos terug met het logospel. Het raden van de liedjes ging dan weer mooi gelijk op, en ook bij het roddelen en de spreekwoorden werd het verschil niet gemaakt.
Het had zomaar het rode team (61 punten) kunnen zijn die met de overwinning naar huis zou gaan, maar deze eer ging naar team wit (74 punten). Van harte gefeliciteerd!

Vergeet niet om onder de foto’s nog even een reactie achter te laten en ons te volgen op Facebook voor een leuke actie met een mooie hoofdprijs voor 13 juni van dit jaar!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder