Cornelissen speelt Ik Hou Van Brabant in Zeeland

Op een bijzonder mooie herfstdag ging de Ik Hou Van Brabant spelshow op tour naar het mooie Zeeland. Zaal Het Witte Huis was het toneel van deze editie waarbij in 3 teams van ieder 35 personeelsleden met aanhang van Cornelissen Aannemersbedrijf gestreden werd om de overwinning!

Bij binnenkomst werden al gelijk de petjes uitgedeeld, dus toen de show om 21.00 uur begon, waren de teams snel gevormd en kon de strijd beginnen. Zoals we meestal zien bij collega’s onder elkaar, willen ze allemaal winnen en wordt er geen enkel puntje voor het andere team gegund (Maar dit alles natuurlijk wel op een leuke en sportieve manier!). We hebben heerlijk gelachen om de dieren die veranderde in een bekende “Cornelisaard”. Ook is menig lampje en glas gesneuveld tijdens de show, maar ach, kleinigheidje hou je toch!
Na 2 uur show, was het wel weer welletjes geweest en konden we het witte team feliciteren met de overwinning met 63 punten, gevolgd door het blauwe team met 57 punten en tot slot het rode team met 45 punten.
Deze keer presenteerden we niet alleen de Ik Hou Van Brabant spelshow, maar verzorden we ook de after-party. Iedereen had het zo druk met bijbuurten, dat er van dansen in eerste instantie niet veel terecht kwam. Maar toen de nodige verhalen en biertjes over de tong waren gegaan, hebben we toch nog een uurtje kunnen knallen!

Het was weer een skon fisje! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Paul&francien bruijsten
  29 september 2013 om 12:00

  Mooi en gezellig feestje

 • Fam. Verstegen
  29 september 2013 om 14:03

  Beste collega’s en aanhang, bedankt voor de gezellige en geslaagde avond.
  De fotos spreken voor zich.

 • Patrick en Nancy
  1 oktober 2013 om 19:33

  Skon fistje nie

  Hakkkuuhhhhh