CCT Gemeente Bernheze in De Hooghei te Berlicum

Na een tochtje op de solex door de gemeente Sint Michielsgestel en Bernheze, was het om 2 uur tijd voor de Ik Hou Van Brabant spelshow voor de afdeling CCT van de gemeente Bernheze. De locatie was dan net buiten Bernheze, het entertainment kwam deze keer wel uit Heeswijk-Dinther!

De heren moesten duidelijk even warm worden, terwijl de dames als captain meteen fanatiek ten strijde gingen. Maar na enkele goud-gele vrienden, colaatjes en spaatjes kwamen ook de heren los en werd het ene na het andere punt gescored. De nodige humoristische momenten werden afgewisseld met muziek voor alle leeftijden en leuke vragen over Brabant, maar ook specifiek over Bernheze.
Na 2 spelrondes van ruim 3 kwartier kwam er dan toch een winnaar uit de bus. Deze keer ging de eer naar het Witte Team met 111 punten, gevolgd door het rode team met 99 punten en de hekkesluiter van vandaag was het blauwe team met 77 punten.

Kei bedankt voor jullie deelname en graag nog eens tot ziens!

Houdoe en bedankt

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • hennie wetzer
  30 mei 2013 om 20:21

  was een leuke dag en veel lol op de solex gehad, was een leuke tocht

 • Thijs
  31 mei 2013 om 08:52

  Da gè bedankt zet da wîtte, kei leuk spel en kei leuke presentatie!
  En het “Rogier van Oosterhout” incident wordt jullie vergeven 😉

 • Louise
  31 mei 2013 om 11:43

  Bedankt veur ‘n super geslaogde spelshow. Het waor errug gezellig en we hen allemaol veul schik gehad. Ik sluit m’n eige nog wel ‘n bietje bij “ut incident” van Thijs aon. Al ist mar ‘n spelleke, winne willen we toch allemaol;) Houdoe en bedankt…