Catharina Ziekenhuis in het nieuwe Ketelhuis Eindhoven

Ik Hou Van Brabant Show nummero 2 van vandaag was voor alle radiologie medewerkers van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Het spiksplinternieuwe Ketelhuis van La Casserole was het toneel van deze jaarlijkse feestavond. De feestavond die begon met een hapje, gevolgd door de eigengemaakte Ik Hou Van Radiologie quiz en tot een hoogtepunt gebracht met de enige echte originele Ik Hou Van Brabant spelshow!

De 120 deelnemers en deelneemsters waren al op voorhand ingedeeld in 3 groepen, dus toen het rode, witte en blauwe team zijn plekje had gevonden, kon de strijd losbarsten. Zoals het een goed personeelsteam betaamd, was iedereen er hier ook op gebrand om met de overwinning naar huis te gaan. Geen ruimte voor foutjes, fanatiek tot op het bot en dat alles afgewisseld met de nodige hilarische en humoristische momentjes. De vragen en foto’s over de eigen medewerkers gaven ook deze keer weer een extra persoonlijk tintje aan de show.
Na 2 spelrondes was het dan eindelijk tijd om het winnende team bekend te gaan maken. Maar zoals iedereen gezien heeft, eindigde de show in een gelijk spel. Dat gebeurt echt maximaal 1 keer per jaar! Gelukkig hadden we nog een shoot-out vraag en konden we na 2 uur bekend maken dat het Rode Team met de overwinning naar huis kon gaan.

De uitslag:
De eerste plaats: 105 punten voor het Rode Team
De tweede plaats: 95 punten voor het Witte Team
De derde plaats: 37 punten voor het Blauwe Team

Het was weer een feestje als vanouds! Iedereen ontzettend bedankt voor jullie onvermoeide, fanatieke en sportieve deelname!
Houdoe en Bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • N. Peijnenburg
    1 juni 2013 om 14:46

    Het was een erg leuke avond, mooie locatie, goed georganiseerd, aardig personeel en lekker eten!