Catering Verstraten en Restaurant Zalen ‘t Putje

Dit jaar geen zingende koks voor de medewerkers van Party Catering Verstraten en Restaurant Zaal ‘t Puntje in Oss, nee, dit jaar werd het entertainment verzorgd door het Ik Hou Van Brabant team met een geweldige Ik Hou Van Brabant spelshow! We speelden 2 spelrondes, welke afgewisseld werden met de huldiging van 2 jubilarissen en het afscheid van 1 van de medewerkers. Deze 3 heren werden ook gelijk gebombardeerd tot captain van het team, en met succes!

Bij binnenkomst werden we al gelijk herkend, want 1 van de collega’s had gisteren nog aan de show meegedaan op zijn stage-plek, de Franciscusschool. Ook van de show die we onlangs voor de familie Oostendorp hebben gegeven werden we gelijk herkend. Leuk hoor!
Op deze prachtige locatie speelden we in 3 teams de Ik Hou Van Brabant spelshow. Het rode en blauwe team waren aardig aan elkaar gewaagd. Helaas voor het witte team bleven zij steeds een stukje achter, maar werden er niet minder fanatiek om! Met de Brabantse knallers voor jong en oud, de dieren die langzaamaan in een bekende Brabander veranderden en het Brabantse schorten spel hebben we er weer een skonne show van gemaakt.

Iedereen ontzettend bedankt, fijne feestdagen en een goed 2013! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Houdoe!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Els
    14 december 2012 om 11:58

    Kei mooi feestje gehad, helaas zat ik bij de verliezers maar dat mag de pret niet drukken.