Brabantse Dag huisartsenpraktijk Aan De Donge

IMG-20130531-WA0000Vandaag was het thema van het jaarlijks uitje van huisartsenpraktijk Aan De Dongen “Brabant”. Naast bourgondisch eten stond ook de activiteit “Biggetje Knuffelen” op het programma! Heerlijk kroelen met deze lieve beestjes, eventueel een klein kusje en natuurlijk een grote knuffel!
IMG-20130531-WA0001
Na een buffet bij d’Ouwe Brouwerij in Baarschot was het tijd om de beentjes weer te strekken, want achter de gordijnen stond het Ik Hou Van Brabant team al klaar. In 3 teams werd flink gestreden om de overwinning, want op verlies zit niemand te wachten.

Het rode team, onder leiding van teamcaptain Sandra, het witte team, onder leiding van Miriam en het blauwe team, onder leiding van Linda zorgden in de 2 uur durende show voor een gezellige strijd. Welke collega komt nu weer uit dat dier tevoorschijn, hoeveel water gebruikt een Brabander nu eigenlijk en hoe zit het met de seksuele activiteit? Allemaal vragen waar we antwoord op hebben gevonden tijdens deze show. Maar natuurlijk ging het niet alleen om kennisvragen, ook de muziekkennis werd aardig op de proef gesteld en zo klonken de bekende Brabantse hits door de zaal.
Na 2 uur ging dan toch de eer naar het witte team! Zij gingen met 101 punten met de overwinning naar huis. Gevolgd door het rode team met 70 punten en het blauwe team sloot het rijtje af met 62 punten.

Leuk dat jullie hebben deelgenomen.
Volg ons ook op Twitter @IkHouVanBrabant
Of Like ons op Facebook

Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Sandra van Wezenbeek
    18 juni 2013 om 15:13

    Hoi, hier nog een reactie van ons als huisartsenpraktijk Aan de Donge, wij hebben echt een SUPERGEZELLIGE Brabantse Dag gehad afgelopen 31 mei. Iedereen was echt razend enthousiast en complimenten voor jullie als quizmasters!! Super!! Houdoe en bedankt