De bouwvakborrel van De Groot in Rosmalen was net als vorig jaar weer een groot succes! Dit jaar hebben we de tent op zijn kop gezet met de Welcome On Board spelshow.

Net als vorig jaar was het prachtig weer, waren er genoeg drankjes en was er genoeg te eten en natuurlijk waren wij er weer bij! Uit de enquete van vorig jaar was gebleken dat de spelshow echt een succes was, dus werden we voor dit jaar weer gebeld. En net als vorig jaar was het publiek super enthousiast en nog voordat er bier in gegaan was, werd er al flink meegezongen. Teams Oostenrijk, Nederland en Mexico gingen flink de strijd met elkaar aan. En omdat iedereen zo fanatiek was, bleven de scores ook lekker dicht bij elkaar zodat het tot het eind spannend bleef. Nog even een rondje meeblèren en de finale en de winnaar was bekend: Team Oostenrijk met 48 punten! De tweede plek was voor team Holland met 44 punten en door het draaien van de pech eindigde team Mexico op de derde plek met 22 punten.
Het einde van de show was ook dit jaar niet het einde van de avond, want met de afterparty met onze huis-DJ en Brian Voet werd het een avond om niet snel te vergeten.
Mensen, het was weer een fantastische bouwvakborrel bij jullie op het bedrijf. Wij wensen iedereen een fantastische bouwvakvakantie toe en graag tot de volgende keer!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder