Bouwvakborrel Organiseren

Bouwvakborrel organiseren? Pop-Up Uitjes bellen! En na een paar jaar van afwezigheid waren we vandaag weer bij Hanegraaf Keukens om een fantastische bouwvakborrel te organiseren!

Na de successen van de jaren voor corona, waren we vandaag weer te gast bij de familie Hanegraaf, dit keer met de Just Beat It spelshow. Een show vol humor, opdrachten voor jong en oud, afgewisseld met een foute bingo, hoe mooi kun je het hebben? Ook is het een show waarbij we voor een verrassingseffect hebben gezorgd, zo stond er spontaan een koppeltje in wording op het scherm en had manlief ervoor gezorgd dat Rosan de coach van het groene team werd! Waar links en rechts een poging gedaan werd om vals te spelen, was het toch een sportieve wedstrijd waarbij we samen veel plezier hebben gehad! De winnaars van vandaag waren de leden van Team Oranje met 112 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 104 punten en tot slot team Groen met 47 punten.
Mensen van Hanegraaf Keukens, bedankt dat wij jullie bouwvakborrel mochten organiseren en graag tot de volgende keer! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder