Bijeenkomst Tass afgesloten met Ik Hou Van Brabant

Seats2Meet Eindhoven is door de organisatie van het TASS uitje gekozen als locatie voor een formele bijeenkomst, gevolgd door een heerlijk diner en afgesloten met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Een grote dosis kennis dus, afgewisseld met een flinke dot humor en dat alles vergezeld van een heerlijk hapje en drankje, wat wil je nog meer!

Hoewel na de meeting al diverse mensen afscheid moesten nemen, bleven de gezellige mensen over en hebben we er met een mooi clubje nog een kei leuke avond van gemaakt. Nog voordat een spel goed en wel uitgelegd was, stonden de deelnemers al te popelen om het spel uit te voeren! Vol enthousiasme gingen het rode, blauwe en witte team de strijd met elkaar aan. Natuurlijk klonken de hits van nu door deze voormalige apparatenfabriek (sorry voor de geluidsoverlast!) en kwamen de bekende Brabanders in verschillende spelonderdelen aan bod.

De uitslag:
Na een show van 2 keer drie kwartier kwam er dan toch een eind aan dit uitje. Het blauwe team wist in de laatste ronde nog wel 2 van de 3 muziekvragen goed te raden, maar dat mocht helaas niet meer baten.
1. Het rode team met 103 punten
2. Het witte team met 92 punten
3. Het blauwe team met 62 punten

Iedereen hartstikke bedankt voor jullie deelname!

Houdoe en bedankt!
Jeroen en Manon

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ingmar
    20 april 2013 om 23:07

    Beste Manon en Jeroen,

    We hebben een enorm leuke avond gehad! De sfeer zat er vanaf het begin meteen goed in. Naar de reacties te horen heeft iedereen het super gehad! Bedankt!