BIC Philips Uden met Ik Hou Van Brabant!

Ter afsluiting van een de Philips BIC, de Business Improvement Competition, was er een feestavond georganiseerd bij De Leesthoeve te Veghel. Na een heerlijk buffet was het dan om 19.30 tijd voor de Ik Hou Van Brabant spelshow waarbij in 3 teams gestreden werd om de hoofdprijs!

Het was duidelijk te merken dat er de hele dag al een strijdsfeer was geweest met de presentaties van de BIC voor de jury, want iedereen was bloed fanatiek en erop gebrand om ook deze avond met de overwinning van zowel de BIC als de Ik Hou Van Brabant spelshow naar huis te gaan. Uiteraard kon er maar 1 team winnen. Na spelrondes als “Bekende Brabanders Raden”, “Intro Raden” en “Maak Het Nummer Af”, ging het Witte Team met de overwinning naar huis. Naast de serieuze vragen, hebben we deze avond veel humor gezien. We hebben smakelijk gelachen om het feit dat het blauwe team het logo van Philips verwarde met dat van de Hema en natuurlijk zorgde de Durex massage-olie ook voor de nodige hilariteit!

De uitslag:

De derde plaats voor het Rode Team met 42 punten
De tweede plaats voor het Blauwe Team met 66 punten
De eerste plaats voor het Witte Team met 77 punten

Het was een fantastische avond welke met name te danken is aan jullie grote enthousiasme! Graag nog eens tot ziens bij Ik Hou Van Brabant!

Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Saskia
  18 januari 2013 om 11:59

  Wat een ontzettend leuk spel! Gezellig, actief en wat een strijd.
  Werd er zelf ook bloedfanatiek van! Uiteraard gewonnen, bedankt voor de schort.

 • Jeffrey Raasen
  18 januari 2013 om 14:23

  Met grote droefheid geven wij u kennis dat, na een kortstondig ziekbed is overleden onze walvis

  Turnhout Veghel
  06.06.2012 17.01.2013
  Peggy, Jan, Danny Bart, Edwin, Elly, Jeffrey

  In Philips kring hebben wij onze walvis naar haar laatste rustplaats gebracht, geheel in overeenstemming met haar wens.

  Onze walvis had als laatste wens dat alle organen die gebruikt kunnen worden voor het maken van HEMA worsten, ter beschikking worden gesteld. De worst zal special worden gemaakt voor de Philips catering om te gebruiken in de erwtensoep

  Met een lach en een traan, vaarwel walvis