Bedrijfsuitje Ziekenhuis Bernhoven

Boekel of all places, the place to be voor het bedrijfsuitje van de voedingsassistenten van Ziekenhuizen Bernhoven in Veghel en Oss. Vandaag stonden we in onze compacte opstelling bij 1 van de assistentes thuis in Boekel! Kei gezellig!

De ruimte was volledig in Hollandse stijl ingericht en ook was aan iedereen gevraagd om zich in rood-wit-blauw en oranje uit te dossen, dus het was al een gezellige boel voordat we ook maar begonnen waren!
Met het openen van de flessen JP Chenet kwam iedereen al snel in de stemming en werd het met het rode, witte en blauwe team al snel een echte teambuilding. Ieder team kwam wel een keer aan de leiding en om de beurt werd het wel weer stil aan de overkant! En nee, niet iedere aap, koe of tijger is Bob Hutten!

De einduitslag:

Het Rode Team ging met de overwinning naar huis met 69 punten, gevolgd door het Blauwe Team met 65 punten en last but not least het Witte Team met 59 punten.

Wij hebben een geweldig feest beleefd en aan jullie reacties te horen heeft iedereen een geweldige avond gehad! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, altijd leuk voor ons! En je weet het: Na gebruik, opeten!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ilse Kooijmans
  6 juni 2012 om 11:41

  Het was een hele verrassende avond,ik vond het in een woord helemaal GEWELDIG
  Ga zo door!!!

 • diana
  6 juni 2012 om 14:26

  het was een super gezellig avond, het plaatje was helemaal COMPLEET.

 • Maria
  6 juni 2012 om 15:23

  Mirelle,Beppie,Mario kei bedankt voor de orginele invulling van de avond. Ik heb er enorm van genoten ………..ook al hebben we verloren!
  En wat betreft de komkommer ……….hij smaakt lekker na gebruik!!

 • Riky
  9 juni 2012 om 10:02

  k ou van brabant
  k ook van jou

  c ollega’s bedankt
  k vond kei leuk